Website

Deze website maakt gebruik van Meteotemplate, een gratis aanpasbare website sjabloon beschikbaar op www.meteotemplate.com . De sjabloon maakt gebruik van een eigen MySQL-database en kan dus elke parameter of statistiek berekenen en vertrouwt ook niet op andere externe diensten. Deze template is voor het eerst uitgebracht in juli 2015 en wordt regelmatig bijgewerkt. De sjabloon is compatibel met diverse programma's zoals Weather Display, Cumulus, Weather View of Meteobridge, evenals de Davis WL-IP-logger, NetAtmo en Raspberry Pi en gegevens kunnen zelfs direct op de website van Weather Underground worden opgehaald.

Naast de kernsjabloonbestanden, die scripts bevatten die verschillende statistieken berekenen en veel grafieken en tabellen weergeven van gegevens van het eigenlijke weerstation, is het ook mogelijk om tientallen extra plugins (add-ons) te downloaden en gemakkelijk te installeren.

Meteotemplate, inclusief alle scripts, plugins, webpagina's, wordt onderhouden door Jachym uit Tsjechië.

U kunt de hoofdwebsite bezoeken om alle inhoud te downloaden, de wiki bevat Instructies hoe u kunt installeren of u kunt abonneren op het blog waar regelmatige updates worden gepubliceerd en waar u ook hulp en ondersteuning kunt vragen.

TaalEr is hier geen helpfunctie, je mag overal op klikken en als het goed is is ook alles vertaald in het Nederlands, vragen of opmerkingen kun je kwijt via contact.

Pictogrammen


Temperatuur

Vochtigheid

Luchtdruk

Windkracht

Windvlaag

Neerslag

Zonnestraling

Sneeuw

Gevoelstemperatuur

Dauwpunt

UV

Zichtbaarheid

Wolkenbasis

Evapotranspiratie

Indoor temperature

Indoor humidity


Zon op

Zon onder

Maan op

Maan onder

Time

Vanaf

Tot

Volledig scherm

Exporteer als afbeelding

Settings

Homepage

Webcam

Table

Grafiek

Kaart

Stabiel

Stijgend

Dalend

Waarschuwing

Breedtegraad

Lengtegraad

Historie

Zonsverduistering

Maansverduisteringen

GPS

Elevation

Dag

Maand

Jaar

Hoge temperatuur

Lage temperatuur

Dag

Nacht

Lente

Zomer

Herfst

Winter